Gratulálunk!
Találtál egy GEOLÁDÁT!

Mi is ez?

Egy világjáték helyi ládakereső játéka, amelyet te is játszhatsz!

Lényege, hogy elrejtettünk Bonyhád területén „geoládákat” (mint ez a doboz), ahova a látnivalók, szép táj miatt érdemes ellátogatni, túrázni.
Közzétettük a rejtés helyének GPS koordinátáit és némi útmutatást a kereséshez. Ez alapján lehet megtalálni a „kincses ládát”.

Ez egy hagyományos geoláda, amelyben kis ajándékokat is elrejtettünk. Ha megtaláltad, a láda kódját és jelszavát jegyezd fel magadnak. A neved és a pontos időpontot írd be a kis füzetbe, majd vegyél ki egy emléket az ajándékok közül, de kérlek a kivett helyett TE is tegyél be egyet az utánad jövőnek!

Ez egy világjáték része, amelyben több, mint 3 millió ládát rejtettek már el, hazánkban is több, mint 4 ezer láda várja a megtalálókat.

A játékról itt tájékozódhatsz, regisztrálhatsz is: www.geocaching.hu (magyar)
és a www.geocaching.com (magyar) (világjáték) ez tehát a geocaching (ejtsd: „geokessing”)

Kérjük, hogy ne vidd el, ne rongáld meg a ládát, ne rontsd el ezzel mások játékát!

Ha megtaláltad, gondosan csukd be, hogy ne érje víz vagy pára és ugyanoda tedd vissza, ahol találtad! Ne felejtsd el a környezetét is rendezni, hogy ne legyen azonnal látható!

Ha rongálást látsz a ládán, nem elrejtve találtad meg, vagy ha valamiért tilos ide rejteni a ládát, kérlek jelezd a 20/394-4459-es mobil számon Dudás Olgának. Áthelyezzük!

Bonyhád területén 30 db ládát rejtettünk el. A megtalálásokat (láda kód jelszó, megtaláló neve, időpont) és az azokról készült fotókat a gcbonyhad kukac gmail.com e-mail címre küldd meg! A 30 láda mindegyikét először megtaláló külön jutalomban részesül a Laurus Alapítványtól.

Minden kessernek jó kirándulást, keresést és megtalálást!
Jó szórakozást!